Eja zbulo ç'mund të bëjmë për ty!

Për të parën herë në Shqipëri,
trajtimet më revolucionare -
fjala e fundit e punës kërkimore
botërore për dermo-estetikën.

Pa ndërhyrje kirurgjikale...

Thermage - "Face Lifting" dhe trajtim i celulitit vetëm me një seancë.
Fraxel - Fjala e fundit e teknologjisë për trajtimin e shenjave të akneve dhe strijave pas shtatzanisë.
Zeltiq - Metoda më e avancuar për uljen e dhjamit të tepërt në zonat më problematike.
Medlite - "Golden Standard" (Standart i artë) për heqjen e tatuazheve.
LPG (Lippomassage) - Relaks, tonifikim dhe përmirësim i celulitit.
Medart 435 - Epilim permanent me lazer diodë me shumë pak seanca


klinika dermo-estetike vivia
twin towers, kulla 2, kati 0, blvd. dëshmorët e kombit
tel: 04 228 0 221 fax: 04 228 0 200
info@klinikavivia.com www.klinikavivia.com
 :: Të rejat nga Vivia: Për të parën herë në Shqipëri, trajtimet më revolucionare - fjala e fundit e punës kërkimore botërore për dermo-estetiken. Eja zbulo ç'mund të bëjmë për ty!
© Klinika Vivia 2012 | Powered by Connext