Trajtim i strijave (plasaritjeve te lëkurës)

Arsyeja e plasaritjeve të lëkurës (krijimi i strijave) është pakësimi i elastinës si edhe ndryshimet në peshë dhe gjatësi.
Sinteza e elastinës pakësohet pas moshës 15 vjeç prandaj plasaritjet e para shfaqen ne kete moshe. Me pas gjate shtatezanise per shkak te ndryshimit te peshes shpeshhere strijet shfaqen ne zonen e barkut dhe vitheve.
Ato të krijuara prej 3 vitesh janë të kuqe dhe të fryra, kurse ato për më shumë se 3 vite janë të bardha dhe të drejta.Laseri i trajton strijet kur ato jane me ngjyre te kuqe duke stimuluar kolagjenin dhe drejtuar fibrat elastike. Seancat aplikohen me periudha 6 javore midis seancash.


klinika dermo-estetike vivia
twin towers, kulla 2, kati 0, blvd. dëshmorët e kombit
tel: 04 228 0 221 fax: 04 228 0 200
info@klinikavivia.com www.klinikavivia.com
 :: Të rejat nga Vivia: Për të parën herë në Shqipëri, trajtimet më revolucionare - fjala e fundit e punës kërkimore botërore për dermo-estetiken. Eja zbulo ç'mund të bëjmë për ty!
© Klinika Vivia 2012 | Powered by RedCloud