Buzët janë një ndër tiparet më të rëndësishme të fytyrës. Zmadhimi apo rimodelimi i tyre mund të ketë një efekt të jashtëzakonshem në fytyrë. Juvederm është një mbushës kozmetik që përdoret më tepër për buzët. Është përbërës natyror në formë xheli i cili është i ngjashëm me acidin Hyaluronic i cili gjëndet në trupin tonë.

Në Klinikën Dermo-Estetike VIVIA, mjekët e specializuar, shqipëtarë dhe të huaj do të kujdesen që ju të keni një rezultat sa më të bukur dhe natyral.

  • Rreth Nesh

    Klinika Vivia ka sjellë për herë të parë në Shqipëri fjalën e fundit të teknologjisë në funksion të dermo-estetikës. Vivia ofron një gamë të gjerë trajtimesh me laser dhe aparatura të tjera, të gjitha të aprovuara nga FDA (Agjensia e kontrollit të ushqimeve dhe ilaceve). Këto trajtime aplikohen nga mjekët dermatolog, kirurg plastik dhe fizioterapist me teknikat më të fundit në fushën e estetikes jokirurgjikale.