Ku mund të na gjeni

+355 (0) 69 60 755 99

Rruga Sabaudin Gabrani
Pranë Spitalit Amerikan 3, Godina B, Kati 2

e Hënë –
e Premte:
08:00 – 20:00
e Shtunë:
08:00 – 19:00
e Dielë:
Pushim

Na shkruani

Nëse dëshironi të rezervoni një orar shtypni butonin “Rezervo një Takim”

Rezervo një Takim

  • Rreth Nesh

    Klinika Vivia ka sjellë për herë të parë në Shqipëri fjalën e fundit të teknologjisë në funksion të dermo-estetikës. Vivia ofron një gamë të gjerë trajtimesh me laser dhe aparatura të tjera, të gjitha të aprovuara nga FDA (Agjensia e kontrollit të ushqimeve dhe ilaceve). Këto trajtime aplikohen nga mjekët dermatolog, kirurg plastik dhe fizioterapist me teknikat më të fundit në fushën e estetikes jokirurgjikale.