Trajtimi Zeltiq është i rehatshëm e pa dhimbje. Konsulta me mjeken është e nevojshme përpara trajtimit, për të përcaktuar numrin e trajtimeve të nevojshme për të arritur rezultatet e kërkuara.

Procedura fillon me aplikimin e një xheli të lehtë në zonën ku do të punohet. Me hyrjen e pajisjes në punë, pacienti ndjen një ndjesi ftohjeje e më pas zona ku po punohet, mpihet. Trajtimi zgjat zakonisht një orë për cdo zonë te trajtuar.

Pas trajtimit pacienti mund të ketë skuqje ne zonën e trajtuar, e cila zgjat për rreth 20 minuta e më pas mund t’i kthehet menjëherë aktivitetit normal. Rezultatet fillojnë e shfaqen 3 javë pas trajtimit e plotësohen pas 2-4 muajsh, ndërkohë që procesi natyral i trupit për të shpërbër qelizat e ngrira të djamit ka hyrë në punë. Eliminimi i masës dhjamore realizohet nga 20% deri në 40%.

  • Rreth Nesh

    Klinika Vivia ka sjellë për herë të parë në Shqipëri fjalën e fundit të teknologjisë në funksion të dermo-estetikës. Vivia ofron një gamë të gjerë trajtimesh me laser dhe aparatura të tjera, të gjitha të aprovuara nga FDA (Agjensia e kontrollit të ushqimeve dhe ilaceve). Këto trajtime aplikohen nga mjekët dermatolog, kirurg plastik dhe fizioterapist me teknikat më të fundit në fushën e estetikes jokirurgjikale.