Trajtime fytyre me vitamina

Sezoni i verës përfundoi, por për lëkurën duhet rifilluar përkujdesje maksimale.

Klinika VIVIA ju ndihmon të rifreskoni fytyrën tuaj nga dëmtimet e diellit. Gjatë ekspozimit në diell lëkura pëson ndrsyhime të tilla si dehidratimi, shtimi i rrudhave dhe njollave. Për të përmirësuar gjëndjen e lëkurës suaj, mund të zgjidhni maskën anti-oksidante me Vitamin E, e cila hidraton dhe rigjeneron fytyrën tuaj. Gjithashtu mund të zgjidhni dhe trajtimin e maskës me Vitamin C që ndihmon për përmirësimin e njollave kafe, ushqen lëkurën dhe përmirëson elasticitetin e lëkurës.

 

Galielo Fit

Galileo Fit është një pajisje inovative trajnimi muskular, e cila transmeton vibrim në të gjithë sistemin muskular. Është e lehtë për t’u përdorur, pa lodhje fizike që synon përmirsimin e pamjes, funksionin dhe forcën muskulare. Duke ndryshuar parametrat e pajisjes si frekuenca, amplituta dhe pozicioni i trupit, kontrollohet intesiteti i aktivizimit i të gjithë muskujve të trupit, ose i grupmuskujve specifike ne varësi të qëllimit të trajnimit. […]

  • Rreth Nesh

    Klinika Vivia ka sjellë për herë të parë në Shqipëri fjalën e fundit të teknologjisë në funksion të dermo-estetikës. Vivia ofron një gamë të gjerë trajtimesh me laser dhe aparatura të tjera, të gjitha të aprovuara nga FDA (Agjensia e kontrollit të ushqimeve dhe ilaceve). Këto trajtime aplikohen nga mjekët dermatolog, kirurg plastik dhe fizioterapist me teknikat më të fundit në fushën e estetikes jokirurgjikale.