Buzë të bukura me mbushës kozmetik

Buzët janë një ndër tiparet më të rëndësishme të fytyrës. Zmadhimi apo rimodelimi i tyre mund të ketë një efekt të jashtëzakonshem në fytyrë. Juvederm është një mbushës kozmetik që përdoret më tepër për buzët. Është përbërës natyror në formë xheli i cili është i ngjashëm me acidin Hyaluronic i cili gjëndet në trupin tonë. […]

Si funksionon depilimi i përhershëm me lazer?

Procedura kryhet vetëm pas konsultimit paraprak me mjeken dermatologe. Efikasiteti i depilimit me lazer varet nga disa faktorë si lloji i lëkurës, tipi i qimes dhe pigmenti. Vetëm mjekja dermatologe mund të përzgjedhë procedurën e duhur lazer për ty. […]

VISIA – Aparat diagnostikues i lëkurës së fytyrës

Me anë të analizes komplekse “VISIA” përcaktohen të gjithë problemet e lëkurës së fytyres deri në shtresat më të thella të saj si psh: gjëndja e përgjithshme e lëkurës, pigmentimet, madhësia e poreve, porfirina, prania e baketerieve, njollat nga rrezatimi UV, tekstura e lëkurës dhe rrudhat. […]

  • Rreth Nesh

    Klinika Vivia ka sjellë për herë të parë në Shqipëri fjalën e fundit të teknologjisë në funksion të dermo-estetikës. Vivia ofron një gamë të gjerë trajtimesh me laser dhe aparatura të tjera, të gjitha të aprovuara nga FDA (Agjensia e kontrollit të ushqimeve dhe ilaceve). Këto trajtime aplikohen nga mjekët dermatolog, kirurg plastik dhe fizioterapist me teknikat më të fundit në fushën e estetikes jokirurgjikale.