Mjeket dermatologe të klinikës Vivia ju informojnë në emisionin e pasdites në Top Channel për metodat jo-kirurgjikale që mund të zgjidhni për të trajtuar lëkurën tuaj, per t’ju bërë të mundur të ndiheni më të rinj dhe më të freskët.

  • Rreth Nesh

    Klinika Vivia ka sjellë për herë të parë në Shqipëri fjalën e fundit të teknologjisë në funksion të dermo-estetikës. Vivia ofron një gamë të gjerë trajtimesh me laser dhe aparatura të tjera, të gjitha të aprovuara nga FDA (Agjensia e kontrollit të ushqimeve dhe ilaceve). Këto trajtime aplikohen nga mjekët dermatolog, kirurg plastik dhe fizioterapist me teknikat më të fundit në fushën e estetikes jokirurgjikale.