Aty Ku
Mosha Ndal!

Eja zbulo
ç’mund të bëjmë për ty!

ZELTIQ

Eliminoni dhjamin e tepërt
pa bisturi dhe pa dhimbje

Galileo Fit

Tonifikim, rënie në peshë
dhe anticelulit

Trajtime fytyre

Produkte profesionale

LPG

Konturimi i trupit
me Lipomassage

Trajtime

Ne ofrojmë një gamë të gjerë trajtimesh dermo-estetike

Shiko të gjitha trajtimet

Të Reja

Lexoni rreth trajtimeve dhe trendeve më të fundit

Më tepër

Foto Galeri

Njihuni me pamje nga klinika jonë

Shiko galerinë

  • Rreth Nesh

    Klinika Vivia ka sjellë për herë të parë në Shqipëri fjalën e fundit të teknologjisë në funksion të dermo-estetikës. Vivia ofron një gamë të gjerë trajtimesh me laser dhe aparatura të tjera, të gjitha të aprovuara nga FDA (Agjensia e kontrollit të ushqimeve dhe ilaceve). Këto trajtime aplikohen nga mjekët dermatolog, kirurg plastik dhe fizioterapist me teknikat më të fundit në fushën e estetikes jokirurgjikale.